Popularnost poker ili slot automata

Slot automati

Poker automati ili slotovi su kockarski uređaji koji se nalaze u casinima ili automat klubovima. Imaju tri i više redova koji se vrte pri pritisku dugmeta. Još se nazivaju i jednorukim Jackovima budući da su u starijoj izvedbi imali ručku sa strane stroja. Danas većina ovih automata ima dugme na prednjem dijelu bez bočne ručke. Poker slotovi osim toga imaju detektore valute koji procjenjuju koliko je novca ubačeno. Uređaji isplaćuju dobitke ovisno o obrascu položaja simbola u trenutku kada se prestanu vrtjeti.

Povijesno su slot uređaji bili mehanički, a utori u kojima su se vrtjeli simboli određivali su i prikazivali rezultate. U početku je bilo pet redova utora, ali kako bi se stvari pojednostavile, uvode se tri reda kao standard. S dolaskom računalnog doba, počelo se programirati moderne Gaming Club slot automate kako bi se zadala različita mogućnost za dobitak, za svaki simbol i za svaki red. Igraču se možda učini da je bio jako blizu pobjede, ali vjerojatnost za dobitak je u stvarnosti puno manja.

Raznovrsne teme

Od svih se automata za kockanje poker automati smatraju najpopularnijima, pa tako u najvećim svjetskim casinima donose oko tri četvrtine ukupne zarade. Kako bi se popularnost održala i u doba računalne tehnologije, developeri igara radili su stalno na njihovom unapređenju. Rezultati su bile brojne varijacije u konceptu ovih igara i tako su nastale raznovrsne teme. One se protežu od morskih, luksuznih, gusarskih, prirodnih, akcijskih, sportskih, povijesnih, pa do uže specijaliziranih poput rudnika zlata, piramida, čarobnjaka, voća, zakopanog blaga, nakita i životinja.

Pružatelji usluga slotova uz doista brojne i raznovrsne teme nude i druge odlične značajke, poput kvalitetne animacije, zvukova, grafike i glazbe. Poker automati s temom hrane, osim što pružaju mogućnosti dobivanja jackpota, imaju sjajnu grafiku i toliko dobar dizajn da od njega možete i ogladniti. S pravom kombinacijom voća, povrća, pića, sendviča, sladoleda… možete otključati i poneke bonuse i time povećati šansu za veliki zgoditak.