Mali zalogaji


  • BRUSCHETTE CAPRESE
    (mozzarella, rikola, svježa rajčica, bosiljak)
  • BRUSCHETTE PROSCIUTTO
    (mozzarella, rikola, pršut, cherry rajčice, grana padano)
  • BRUSCHETTE S DIMLJENIM
    LOSOSOM I KAPARIMA
  • POGAČICA
  • POGAČICA MEDITERRANEO
    (maslinovo ulje, sol, origano, bosiljak, crne masline)

Hladna i topla predjela


  • ANTIPASTI MISTI (idealno za dvije osobe) S TOPLOM POGAČICOM CAPRESE
    (mozzarella, svježa rajčica, bosiljak, maslinovo ulje)
  • CAPRESE  (mozzarella, svježa rajčica, bosiljak, maslinovo ulje) 
  • PAŠTETA OD TUNE I TOPLA POGAČICA
  • TANJUR SIREVA
    (ovčji sir, kozji sir s tartufima i tvrdi kravlji sir)
  • PRŠUT I CRNE MASLINE
  • CARPACCIO OD DIMLJENOG LOSOSA
  • CARPACCIO BEEFSTEAK
    (tanko rezani beefsteak, rikola, začini,
    maslinovo ulje i grana padano)
  • REPOVI ŠKAMPA NA BUZARU S PALENTOM
  • ZAPEČENI PATLIDŽANI S PARMEZANOM
    (punjeni mozzarellom, bosiljkom
    i delikates šunkom)
  • MARINIRANI I SLANI INĆUNI S POGAČICOM

Salate


  • TOPLO- HLADNA SALATA S PILETINOM
  • SALATA OD HOBOTNICE,SLANUTKA,RIKOLE I CHERRY RAJČICA
  • SALATA CANZONA
    (miješana sezonska salata, feta sir)
  • LAGANA PILEĆA SALATA S INTEGRALNIM FUSILLIMA
  • SALATA MEDITERRANEO
    (sezonska salata, panceta, gorgonzola, tost)
  • SEZONSKA SALATA
  • SALATA RIKOLA I CHERRY RAJČICE

Rižoti


  • RIŽOT OD ŠKAMPA NA ‘’DALMATINSKI’’
  • CRNI RIŽOT OD SIPE
  • LAGANI RIŽOT S PILETINOM I POVRĆEM

Juhe


  • RIBLJA JUHA
  • JUHA OD RAJČICE
  • JUHA OD LUKA
  • GOVEĐA JUHA

Lignje, losos


  • LIGNJE NA ŽARU S BLITVOM I KRUMPIROM
  • LOSOS ODREZAK NA ŽARU S MLADIM MAHUNAMA I KRUMPIROM
 

Jela od mesa


  • PILEĆI FILET NA ŽARU S POMFRITOM
  • PILETINA PUNJENA ŠPINATOM
    I FETA SIROM S KROKETIMA
  • PILETINA U UMAKU OD TARTUFA I ŠAMPINJONA SA FUŽIMA
  • PILETINA SALTIMBOCCA S PRŽENIM KRUMPIRIMA
    (pileći filet, mozzarella, svježa kadulja i pršut)
  • PUNJENI PILEĆI RAŽNJIĆI
    S POVRĆEM NA ŽARU
  • PILEĆI FILET PUNJEN MOZZARELLOM, PRŠUTOM I BOSILJKOM S POVRĆEM NA ŽARU I GRILANOM PALENTOM
  • LUNGIĆ NA ŽARU S POMFRITOM
  • TAGLIATA OD RUMPSTEAKA I BEEFSTEAK
  • BEEFSTEAK NA ŽARU S PRŽENIM POLAMA OD KRUMPIRA I GRILANIM POVRĆEM
  • BEEFSTEAK U UMAKU OD ZELENOG PAPRA S KROKETIMA
  • BEEFSTEAK U UMAKU OD TARTUFA SA FUŽIMA
  • BEEFSTEAK U UMAKU OD PRŠUTA I KADULJE S KROKETIMA
  • RUMPSTEAK NA ŽARU S PRŽENIM POLAMA OD KRUMPIRA I GRILANIM POVRĆEM
  • RUMPSTEAK U UMAKU OD GLJIVA S KROKETIMA

Tjestenina


  • ORECCHIETTE AL FORNO
    (tjestenina, domaća šalša, svježi bosiljak, mozzarella, parmezan)
  • PASTA PUTANESCA
    (penne, pelati, rezane crne masline, kapari, slana srdela)
  • PENNE SA DOMAĆOM ŠALŠOM
  • PENNE S PILETINOM I POVRĆEM
  • ŠPAGETI SA ŠKAMPIMA NA ‘’DALMATINSKI’’
  • ŠPAGETI CARBONARA
  • ŠPAGETI BOLOGNESE
  • ŠPAGETI AGLIO, OLIO E PEPERONCINO
    (maslinovo ulje, češnjak, crne rezane masline, ljuti feferon)
  • ŠPAGETI ALLA SICILIANA
    (bademi, sušena rajčica, bosiljak, češnjak, grana padano)
  • BAVETTE AMATRICIANA
    (pelati, panceta, luk, ljuti feferon)
  • BAVETTE S PANCETOM, TIKVICAMA, CHERRY RAJČICAMA I SVJEŽIM BOSILJKOM
  • FUŽI S PRŠUTOM I TARTUFIMA
  • CRNI REZANCI S JADRANSKIM KOZICAMA I DAGNJAMA
  • ZELENI REZANCI ALFREDO
    (šunka, sir, šampinjoni, gorgonzola, vrhnje)
  • ZELENI REZANCI SA ŠKAMPIMA
  • RAVIOLI (punjeni ovčjim sirom) S DIMLJENIM LOSOSOM
  • RAVIOLI (punjeni ovčjim sirom) SA ŠPINATOM

Domaći njoki


  • NJOKI S JADRANSKIM KOZICAMA I RIKOLOM 
  • NJOKI S REZANIM BEEFSTEAKOM U UMAKU OD TARTUFA
  • ZAPEČENI NJOKI S GORGONZOLOM I PINJOLIMA (slatko vrhnje)
  • NJOKI S MOZZARELLOM, GORGONZOLOM I GRANA PADANOM

Piadina


ili pogača najpoznatija je u talijanskoj regiji Romagni.
Radi se od bijelog brašna, maslinova ulja, soli i vode.

  • PIADINA CARNE
    (piletina curry, aurora umak, rikola, cherry rajčice)
  • PIADINA CAPRESE
    (mozzarella, cherry rajčice, rikola, maslinovo ulje)

Lasagne i cannelloni


  • LASAGNE S MESOM
    (s umakom od vrhnja ili rajčice)
  • CANNELLONI ŠPINAT RICOTTA

Pizza


sve pizze mogu se dobiti s tijestom od integralnog brašna

  • MARGARITA (rajčica, sir)
  • VESUVIO (rajčica, sir, šunka) rajčica
  • CAPRICCIOSA (rajčica, sir, šunka, šampinjoni)
  • FUNGHI (rajčica, sir, šampinjoni)
  • QUATTRO FORMAGGI
    (rajčica, gauda, mozzarella, parmezan, gorgonzola)
  • QUATTRO STAGIONE (rajčica, sir, šunka, šampinjoni, gamberi, dagnje)
  • SALAMI (rajčica, sir, salama)
  • RIKOLA (rajčica, sir, gorgonzola, rikola, kukuruz)
  • PICANTE (rajčica, sir, šunka, slanina, feferoni)
  • CANZONA (rajčica, sir, gorgonzola, patlidžan, salama)
  • CALZONE (rajčica, sir, šunka)
  • AL TONNO (rajčica, sir, luk, tuna)
  • VEGETARIANA
    (rajčica, sir, paprika, šampinjoni, kukuruz, tikvice, patlidžan)
  • CROATICA
    (rajčica, sir, šunka, paprika, vrhnje i svježi sir) 

Pizze s mozzarellom


  • MOZZARELLA (rajčica, mozzarella, svježi bosiljak)
  • SICILIANA
    (rajčica, mozzarella, slani inćuni, kapari, rezane masline)
  • PROSCIUTTO
    (rajčica, mozzarella, pršut, rikola, cherry rajčice, grana padano)

Bijele pizze


  • CHILLI CHILLI
    (vrhnje, sir, šunka, slanina, kukuruz, feferoni, peperoncini)
  • AL TONNO BIANCO (vrhnje, sir, tuna, luk)
  • POMODORO
    (vrhnje, mozzarella, cherry rajčice, svježi bosiljak, maslinovo ulje)

Specijaliteti pizza majstora


  • PANZEROTTI
    (prženo tijesto punjeno sirom i šunkom)
  • BAGUETTE ‘’CANZONA’’
    (mozzarella, kulen, kiselo vrhnje, pršut, rikola,
    grana padano, svježa rajčica)

Deserti


  • TIRAMISU
  • PALAČINKA SA SLADOLEDOM OD VANILIJE, PRELIVENA
    VRUĆIM ŠUMSKIM VOĆEM
  • PALAČINKE SA SLATKIM SIROM I MEDOM
  • VRUĆE PALLINE
  • ČOKOLADNI MOUSSE
  • PANNA COTTA
  • SEMIFREDDO
    (krema s karameliziranim bademima i tostiranim lješnjacima)